Lean & green 3 sterren
Barge & Terminal

Barge & Terminal

Omdat waterwegen zich uitstekend lenen voor betrouwbaar en efficiënt transport heeft Westerman een containerterminal in Hasselt, Overijssel. Deze terminal ligt strategisch aan het water en maakt het mogelijk om lading te transporteren die via het water wordt aan- en afgevoerd. Vanaf de grote havens kunnen goederen direct per barge worden vervoerd naar het achterland. Voor het bedrijfsleven in de provincie Overijssel en wijde omtrek biedt de Barge and terminal van Westerman dus een slimme manier van transport.

Betrouwbaar en duurzaam

De binnenwateren vormen een aantrekkelijk alternatief voor transport over de weg. Op de weg zorgen files en knelpunten immers voor vertraging en kostenstijging. Het transport over het water is betrouwbaar, kostenefficiënt en maakt het plannen van aan- en afvoer nog nauwkeuriger. De verdere logistieke verwerking kan op deze manier nog efficiënter. Niet alleen voor grotere, maar ook voor kleinere volumes is multimodaal transport een interessante optie.

Containervervoer per barge is de meest groene vorm van transport en is daarom een belangrijke manier van transport voor Westerman. En naast over binnenwateren, behoort transport via het spoor en via shortseaverbindingen ook tot de mogelijkheden.

.