Westerman flag nl
BBL Planner Barge & Terminal

BBL Planner Barge & Terminal

Ga jij starten met de opleiding BBL Planner Transport of ben je bezig met de opleiding en wil je net als Westerman verder groeien? Lees dan snel verder

BBL PLANNER BARGE & TERMINAL

(standplaats Hasselt)

 

Over Westerman Multimodal Logistics

Westerman Multimodal Logistics is een internationaal opererend logistiek bedrijf met vestigingen in Nederland en Zweden. Westerman ontzorgt klanten op het gebied van Warehousing, Weg, water- en spoorvervoer in Europa, Netwerk Distributie, Contract Logistiek, E-commerce en Supply Chain Management.

Containervervoer per barge is de meest groene vorm van transport en is daarom een belangrijke manier van transport voor Westerman. En naast over binnenwateren, behoort transport via het spoor en via shortseaverbindingen ook tot de mogelijkheden. In onze groeiende organisatie zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar versterking!

 

Wat kun je verwachten?

Wij zijn op zoek naar een BBL – leerling voor onze afdeling in Hasselt. Wil jij jouw steentje bijdragen aan een gezellig en gedreven team? Samen met de rest van de collega’s ga je dagelijks zorgdragen voor een zo efficiënt mogelijke planning. Geen dag is hetzelfde, samen met je collega’s zoek je naar de beste oplossing voor de klant, waarbij je kritisch kijkt naar het best mogelijke. Ben je stressbestendig en besluitvaardig? Dan ben je al een heel eind! Werken binnen de transportsector betekend snel schakelen en snel beslissen. In deze dynamische omgeving houd je het hoofd koel en verzorg je onder andere de volgende werkzaamheden:

 

  • Het plannen van de te laden en lossen containers vanaf het schip en van de vrachtwagen;
  • Het begeleiden van chauffeurs;
  • Het verzorgen van documenten rondom transporten;
  • Aanpassen van de planning;
  • Het verzorgen van de administratie.

 

Wij bieden voor deze functie:

  • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie bij een dynamische organisatie;
  • Een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

 

Ben jij onze nieuwe stagiair? Solliciteer vandaag nog! Eerst nog wat meer weten? Stuur een mail naar sollicitatie@westermanlogistics.com t.a.v. Lisette Schoemaker.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Westerman? Westerman zoekt een loodsmedewerker