Lean & green 3 sterren
De spooraansluiting van Westerman Malmö is compleet.

De spooraansluiting van Westerman Malmö is compleet

Met tientallen jaren transportervaring in Zweden heeft Westerman Multimodal Logistics vorig jaar de eerste stap gezet in Zweden. In het nieuw gebouwde warehouse (17.500 M²) op de CMP-terminal kan Westerman een combinatie van Warehousing en Distribution activiteiten aanbieden.

Westerman zette de volgende belangrijke stap. Na maanden van voorbereiding, kan Westerman met trots aankondigen dat het magazijn in Malmö, is aangesloten op de spoorweginfrastructuur. Dus, vanaf nu kan Westerman treinwagons naar het magazijn brengen. Westerman kan zijn klanten unieke diensten aanbieden: de combinatie van wagonbehandeling, opslag en distributie in één enkel gebouw. In de komende dagen zal Westerman beginnen met de behandeling van de eerste wagons en met de implementatie van de eerste klant. Met het opschalen van hun bedrijf is Westerman op zoek naar meer klanten. Zelfs de behandeling van treinwagons en de dagelijkse opslag.

Neem contact met ons opnemen, en een gesprek beginnen over hoe Westerman’s potentieel u kan helpen met uw specifieke logistieke uitdaging.