Westerman flag nl Westerman flag en Westerman flag de
De transport compleet beurs in Hardenberg

De transport compleet beurs in Hardenberg

Op dinsdag 13 maart jl. ontvingen wij de eerste bezoekers op onze stand. De stand was volledig ingericht in onze nieuwe huisstijl en de vrachtwagensimulator stond klaar voor de uitdaging om zo zuinig mogelijk te rijden. Veel bezoekers van jong tot oud gingen deze uitdaging aan om daarmee de hoofdprijs, een spiksplinternieuwe fiets uit ons eigen warehouse in Nieuwleusen, in de wacht te slepen. Drie dagen lang hebben wij veel bezoekers mogen spreken en laten kennis maken met Westerman Multimodal Logistics.

Naast de kennismaking met onze nieuwe huisstijl en onze dienstverlening zijn wij zijn ook volop op zoek naar nieuwe collega’s binnen ons familiebedrijf voor diverse functies zoals loodsmedewerker, assemblagemedewerker, expediteur en chauffeur. Wij hebben zowel bezoekers ontmoet die zelf belangstelling hebben om collega te worden bij Westerman, als veel mensen die onze informatie mee hebben genomen voor familie, vrienden of kennissen. Dit stellen wij zeer op prijs en maken daarom ook graag kennis met je!

Het was een zeer geslaagde beurs en wij informeren graag over onze dienstverlening en blijven opzoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Ben jij benieuwd naar onze vacatures? Klik hier