Lean & green 3 sterren
Vacature Assemblagemedewerker M/V

Vacature Assemblagemedewerker M/V

In verband met uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar:

ASSEMBLAGEMEDEWERKERS M/V
(FULLTIME)
(STANDPLAATS NIEUWLEUSEN)

Als assemblagemedewerker bij Westerman ben je verantwoordelijk voor het assembleren van bakfietsen. Ook monteer je accessoires op de fietsen en controleer je de geassembleerde fietsen. Het is daarbij van belang dat je nauwkeurig te werk gaat. Wanneer de fiets geassembleerd en gecontroleerd is door de eindcontroleur, zorg jij ervoor dat het product verzendklaar gemaakt wordt, zodat deze naar de klant gestuurd kan worden.

Wij vragen voor deze functie:

  • Je hebt affiniteit met techniek (rijwielen) en uit je CV blijkt dat je een raakvlakken hebt met monteur werk of technische werkzaamheden;
  • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je werkt secuur en levert kwalitatief goed werk
  • Een afgeronde opleiding gerelateerd aan tweewielertechniek geniet de voorkeur, maar is niet vereist;
  • Je bent flexibel, sociaal en communicatief vaardig.

Wij bieden voor deze functie:

  • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een leuk team en bij een dynamische organisatie.
  • Een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics, t.a.v. mevrouw J. Veenstra (pz@westermanlogistics.com). Meer informatie over Westerman Multimodal Logistics kun je vinden op www.westermanlogistics.com.

Bedrijfsprofiel
Westerman Multimodal Logistics is een allround logistiek dienstverlener die onze opdrachtgevers een logistieke totaaloplossing biedt. We zijn specialist in buitenmaatse goederen (pallets met afwijkende afmetingen, lengtematerialen en (bak)fietsen) en geografische gericht op de Benelux, Scandinavië en Noord-West Duitsland. We  maken gebruik van vervoersmogelijkheden over de weg, het spoor en het water. Op deze manier kan onze klant altijd de keuze maken voor de meest efficiënte vervoersmodaliteit. Diensten op het gebied van warehousing en value added logistics maken ook deel uit van onze totaaloplossing. Met dagelijks meer dan 150 ritten, een opslagcapaciteit van meer dan 45.000 M2 en een eigen barge terminal zijn we een middelgrote speler in de markt.

Het allround karakter maakt dat we een dynamisch bedrijf zijn, altijd zoekend naar de juiste oplossing voor onze klant, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselde werkomgeving met meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden, waarin positiviteit, duurzaamheid, veiligheid en groei centraal staat.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld