Westerman flag nl Westerman flag en Westerman flag de
Vacature chauffeur distributie

VACATURE CHAUFFEUR DISTRIBUTIE

De markt trekt aan! Wij zijn daarom per direct op zoek naar enthousiaste

DISTRIBUTIECHAUFFEURS M/V
Vol- en deeltijd
Dagritten Nederland van maandag t/m vrijdag
Standplaats : Hasselt of Nieuwleusen

Wat ga je op een werkdag doen?
Je pakt ’s ochtends je ritlijst en start met de rit. Tijdens de rit ga je palletgoederen, lengtegoederen, rijwielen en / of andere stukgoederen vervoeren, lossen en laden. De rit bestaat uit diverse adressen door heel Nederland. Lijkt dit je wat? Lees dan verder!

Wat vragen we van jou?

  • in bezit van rijbewijs C/CE;
  • voorkeur voor LZV-certificaat;
  • in bezit van een geldig Code 95;
  • een goede topografische kennis;
  • een flexibele instelling;
  • enthousiast, secuur en goed gemotiveerd;
  • representatief en klantvriendelijk.

Wij bieden voor deze functie:

  • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een leuk team en bij een dynamische organisatie;
  • Diverse scholingsmogelijkheden voor jouw verlenging van Code95;
  • Een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Logistics BV, t.a.v. mevrouw J. Veenstra (pz@westermanlogistics.nl). Meer informatie over Westerman Logistics kun je vinden op www.westermanlogistics.nl

Bedrijfsprofiel
Westerman Logistics, GWG International en Westerman Multimodal vormen samen een allround logistiek dienstverlener die onze opdrachtgevers een logistieke totaaloplossing biedt. We zijn specialist in buitenmaatse goederen (pallets met afwijkende afmetingen, lengtematerialen en (bak)fietsen) en geografische gericht op de Benelux, Scandinavië en Noord-West Duitsland. We  maken gebruik van vervoersmogelijkheden over de weg, het spoor en het water. Op deze manier kan onze klant altijd de keuze maken voor de meest efficiënte vervoersmodaliteit. Diensten op het gebied van warehousing en value added logistics maken ook deel uit van onze totaaloplossing. Het maakt dat we een dynamisch bedrijf zijn, altijd zoekend naar de juiste oplossing voor onze klant waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met dagelijks meer dan 150 ritten, een opslagcapaciteit van meer dan 40.000 M2 en een eigen barge terminal zijn we een middelgrote speler in de markt en bieden we onze medewerkers een uitdagende en afwisselde werkomgeving met meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.