Lean & green 3 sterren
VACATURE EINDCONTROLEUR BAKFIETSEN

VACATURE EINDCONTROLEUR BAKFIETSEN

Heb jij iets met het sleutelen aan fietsen en werk je nauwkeurig, reageer dan op deze vacature!

EINDCONTROLEUR BAKFIETSEN
(FULLTIME)
(STANDPLAATS NIEUWLEUSEN)

Wat ga je op een werkdag doen?
Als eindcontroleur bij Westerman ben je verantwoordelijk voor de eindcontrole van bakfietsen. Je gaat na of alle accessoires op de fietsen zijn aangebracht en controleert alle geassembleerde fietsen. Uiteraard hoort daar ook een testritje op de fiets bij in ons magazijn waar we maar liefst 50.000 fietsen hebben opgeslagen! Het is daarbij van belang dat je nauwkeurig te werk gaat en precies weet hoe de fiets in elkaar gezet dient te worden. Mocht je deze kennis niet hebben, dan brengen wij je die bij. Nadat de fiets door jou is gecontroleerd, wordt deze door de assemblagemedewerker verpakt voor transport naar de klant.

Wat vragen we van jou?

  • affiniteit met techniek (rijwielen) en uit je CV blijkt dat je een raakvlakken hebt met monteurwerk of technische werkzaamheden;
  • iemand die zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • verantwoordelijkheidsgevoel;
  • secuurheid en het kwalitatief goed afleveren werk;
  • een afgeronde opleiding gerelateerd aan tweewielertechniek geniet de voorkeur, maar is niet vereist;
  • je bent flexibel, sociaal en communicatief vaardig.

Wij bieden voor deze functie:

  • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een leuk team en bij een dynamische organisatie.
  • Een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics, t.a.v. Nathalie van der Sluis (pz@westermanlogistics.com). Meer informatie over Westerman Multimodal Logistics kun je vinden op www.westermanlogistics.com.

Bedrijfsprofiel
Westerman Multimodal Logistics is een allround logistiek dienstverlener die onze opdrachtgevers een logistieke totaaloplossing biedt. We zijn specialist in buitenmaatse goederen (pallets met afwijkende afmetingen, lengtematerialen en (bak)fietsen) en geografische gericht op de Benelux, Scandinavië en Noord-West Duitsland. We maken gebruik van vervoersmogelijkheden over de weg, het spoor en het water. Op deze manier kan onze klant altijd de keuze maken voor de meest efficiënte vervoersmodaliteit. Diensten op het gebied van warehousing en value added logistics maken ook deel uit van onze totaaloplossing. Met dagelijks meer dan 150 ritten, een opslagcapaciteit van meer dan 45.000 M2 en een eigen barge terminal zijn we een middelgrote speler in de markt.

Het allround karakter maakt dat we een dynamisch bedrijf zijn, altijd zoekend naar de juiste oplossing voor onze klant, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselde werkomgeving met meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden, waarin positiviteit, duurzaamheid, veiligheid en groei centraal staat.