Westerman flag en
Vacature Transport Planner

Vacature Transport Planner

Ben je nauwkeurig, kan je snel schakelen, houd je van hectiek en heb je een rugzak vol met transportkennis? Reageer dan snel op onze functie als transportplanner binnen ons bedrijf Westerman International!

TRANSPORT PLANNER M/V (Full Time)

Bij ons ben je continu bezig met het indelen van wagens en ladingen, het accepteren van ladingen en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers. Dagelijks begeleid je een 30-35 tal chauffeurs. We werken overdag op de planning, waarbij enige flexibiliteit in tijden wordt gevraagd. Kortom, samen met collega’s van de afdeling Planning ben je verantwoordelijk voor een rendabele ritplanning, rekening houdend met de aard van de lading, laad – en losvolgorde.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO of HBO logistieke opleiding en hebt ervaring in een soortgelijke functie (3 jaar of meer);
  • Geografische kennis van Nederland en omringende landen, Scandinavië;
  • Flexibele werkinstelling en stressbestendig;
  • Kan snel schakelen binnen de desbetreffende workload;
  • Werkt snel en nauwkeurig met oog voor detail;
  • Kennis en ervaring van TMS ;
  • Kennis van de toe te passen documenten van lading en vrachtauto, vergunningen en wettelijke regels rond het vervoer zoals rijtijdenbesluit.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring in de transport, bij voorkeur op de Scandinavische landen, is een pré.


Wij bieden voor deze functie:

Een prettige werkomgeving in een groeiende organisatie met goede primaire – en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Spreekt je dit aan:
Stuur dan je motivatie voorzien van CV voor 01 maart 2018 naar Westerman International, t.a.v. mevr. J. Veenstra naar pz@westermanlogistics.com. Voor meer informatie over Westerman Multimodal Logistics kunt u terecht op de website, www.westermanlogistics.com

Bedrijfsprofiel
Westerman Multimodal Logistics is een allround logistiek dienstverlener die onze opdrachtgevers een logistieke totaaloplossing biedt. We zijn specialist in buitenmaatse goederen (pallets met afwijkende afmetingen, lengtematerialen en (bak)fietsen) en geografische gericht op de Benelux, Scandinavië en Noord-West Duitsland. We  maken gebruik van vervoersmogelijkheden over de weg, het spoor en het water. Op deze manier kan onze klant altijd de keuze maken voor de meest efficiënte vervoersmodaliteit. Diensten op het gebied van warehousing en value added logistics maken ook deel uit van onze totaaloplossing. Met dagelijks meer dan 150 ritten, een opslagcapaciteit van meer dan 45.000 M2 en een eigen barge terminal zijn we een middelgrote speler in de markt.

Het allround karakter maakt dat we een dynamisch bedrijf zijn, altijd zoekend naar de juiste oplossing voor onze klant, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselde werkomgeving met meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden, waarin positiviteit, duurzaamheid, veiligheid en groei centraal staat.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.