Westerman flag nl Westerman flag en
Historie Westerman

Historie Westerman

De geschiedenis van Westerman gaat ver terug. Want al in 1880 distribueerden wij fietsen van fabrikant naar winkelier. Inmiddels is Westerman uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat transporteert door heel Europa. Steeds weer is het onze uitdaging om te gaan voor de meest efficiënte transportoplossing. Dit kan zijn via weg, spoor, zee of binnenwateren.

Westerman is gunstig gelegen in Nederland, met op- en overslag faciliteiten en warehouses in Nieuwleusen en Hasselt (Overijssel). Daarnaast exploiteert Westerman een containerterminal in Hasselt. Dankzij een modern wagenpark, slimme systemen en vakkundige medewerkers zijn wij in staat om een transport te verzorgen dat helemaal naar de wens is van u als klant. En naast transport biedt Westerman ook warehousing en value added logistics aan. Op deze manier neemt Westerman op een vakkundige manier de hele logistieke keten over.

Duurzame logistiek
Met de containerterminal in Hasselt maakt Westerman het interessant om lading te transporteren via de binnenwateren. Deze vorm van transport is immers de meest duurzame. En duurzaamheid is voor Westerman belangrijk. In 2010 ontvingen we voor onze inspanningen de Lean & Green Award namens het ministerie van Infrastructuur en Milieu.