Westerman flag nl Westerman flag en
Intermodaal transport

Intermodaal transport

Westerman Multimodal Logistics laat duurzaamheid en efficiëntie elkaar ontmoeten via de intermodale transportoplossingen. Vanuit onze visie op duurzaamheid zetten we volop in op transport per trein naar de Scandinavische landen. Hierbij combineren we een kwalitatieve dienstverlening met een behoorlijke reductie in CO2.

Bij Westerman begrijpen we het belang van het zichtbaar maken van de daadwerkelijke impact op het milieu. Daarom leveren we CO2-berekeningen voor onze klantcases, zodat dit wordt meegenomen in de afwegingen rondom de logistieke oplossingen die we aan onze klant bieden.

Onze inzet op duurzaam intermodaal transport gaat niet ten koste van de betrouwbaarheid of snelheid van onze diensten. Met ons ervaren team en geoptimaliseerde track & trace-systemen zorgen we voor tijdige leveringen met invulling van de duurzaamheidsdoelstellingen van onze klanten.

Met onze eigen locatie op een strategische locatie in Malmö zijn we goed gepositioneerd om naadloze logistieke oplossingen te bieden voor uw behoeften in Scandinavië. Of u nu behoefte heeft aan efficiënt goederentransport van A naar B,  of uitgebreid pakket aan logistieke diensten, Westerman Multimodal Logistics is uw betrouwbare partner om samen slimme en duurzame logistiek te ontwikkelen.