Lean & green 3 sterren
Ebike Factory en Westerman bekrachtigen langdurige samenwerking

Ebike Factory en Westerman bekrachtigen langdurige samenwerking

Westerman Multimodal Logistics en Ebike Factory hebben vandaag op de fietsbeurs Velofollies in Kortijk met trots aangekondigd dat ze hun langdurige samenwerking officieel bekrachtigen met een langjarig contract. Sinds het begin van de activiteiten van Ebike Factory heeft Westerman Multimodal Logistics de volledige logistieke ondersteuning verzorgd en met deze formele verbintenis willen beide partijen hun intentie tot een langjarig commitment bevestigen.

De samenwerking tussen Westerman Multimodal Logistics en Ebike Factory dateert sinds het begin van de activiteiten van de fietsimporteur uit Venlo, waarbij Westerman zich onderscheidde door uitgebreide logistieke oplossingen te bieden. Het streven naar excellentie en klanttevredenheid heeft geleid tot een hechte relatie tussen beide bedrijven.

Ebike Factory, gevestigd in Venlo, heeft Westerman Multimodal Logistics gekozen vanwege hun bewezen trackrecord op het gebied van efficiënte logistieke dienstverlening voor de fietsindustrie. Westerman heeft niet alleen de logistieke processen geoptimaliseerd, maar past ook naadloos in de duurzaamheidsdoelstellingen van Ebike Factory. Deze samenwerking draagt bij aan de inzet van beide bedrijven voor een groenere en duurzamere toekomst.

“Ebike Factory is verheugd over de geboden kwaliteit en de mate van ontzorging die Westerman Multimodal Logistics heeft geleverd. Hun toewijding aan efficiëntie, duurzaamheid en klanttevredenheid sluit perfect aan bij onze bedrijfswaarden,” aldus Ronald Breeman, Office Director bij Ebike Factory.

Bernard van Dieren, Sales Director van Westerman Multimodal Logistics, voegde hieraan toe: “We voelen ons vereerd met het vertrouwen van Ebike Factory. Een blijk van waardering voor onze inzet van afgelopen jaren. We kijken ernaar uit om samen met Ebike Factory verder te groeien en bij te dragen aan het succes.”

~ 19 januari 2024 ~