Westerman flag nl Westerman flag en Westerman flag de
Nieuwe wagenpark Westerman

Nieuw wagenpark

GWG International

25 Nieuwe trailers
Je hebt ze vast al wel gezien. Nieuwe opleggers met blauwe zeilen waar met mooie grote witte letters de naam GWG prijkt. Afgelopen maand er is een begin gemaakt met de aflevering van een order van totaal 25 nieuwe Hucke-Pack trailers. Deze trailers komen ter vervanging van een andere serie van 20 die doorgeschoven wordt naar Westerman. Deze trailers worden voorzien van nieuwe blauwe zeilen en zullen worden ingezet in het koppelverkeer. De trailers die gehuurd werden bij diverse partijen zijn inmiddels weer ingeleverd wat uiteindelijk ook een mooie besparing oplevert.

Westerman Multimodal BV

Nieuwe terminal trekkers
Misschien heb je jezelf al afgevraagd waarom onze rangeerders toch met zo’n blij gezicht hun werk doen, wat is er toch aan de hand? Deze mannen rijden sinds kort op nieuwe terminaltrekkers. De “oude” terminaltrekkers zijn vorige maand vervangen door twee nieuwe Terbergen.

Reden was het grote aantal uren die de trekkers ingezet worden. Beide trekkers worden overdag volop ingezet bij Multimodal en in de avond en nacht draaien ze hun diensten bij Logistics en GWG. Deze nieuwe generatie terminaltrekkers zijn ook een stuk zuiniger qua brandstofverbruik wat natuurlijk ook weer goed van pas komt.

Westerman Logistics BV

Nieuwe Ategos
Afgelopen week zijn er 3 nieuwe Mercedes Atego trucks uitgeleverd. Deze zijn ter vervanging van de laatste 3 rijwieltrucks die we nog hadden.
We wensen de chauffeurs vele veilige kilometers toe in hun nieuwe ster.

Aanschaf lengtegoedtrucks
We hebben 4 Daf bakwagens van 18 ton die dagelijks ingezet worden t.b.v. lengtegoed distributie ingeruild voor 4 nieuwe Ategos 12 ton. Deze voertuigen zijn een stuk zuiniger dan de huidige, en hiermee hebben we in het verleden ook al goede ervaringen opgedaan. ( o.a. lage instap en wendbaarheid. ) De trucks worden voorzien van een vaste bak met aan elke zijde een schuifzeil. Uitlevering zal plaatsvinden medio Oktober.