Lean & green 3 sterren
Over Ons

Over Ons

Westerman Logistics zoekt altijd de meest optimale logistieke oplossing voor haar klanten. Dit doen we door een multimodale dienstverlening aan te bieden, namelijk transport over water, spoor of weg. Tevens voeren we distributie uit in Nederland en in meerdere landen in Europa. Met ons warehouse faciliteren we de behoefte van de klant voor opslag, crossdocking en fijnmazige orderpicking.

Uitgangspunten van Westerman Logistics zijn om een duurzame, kwalitatieve en efficiënte dienstverlening te bieden voor onze klanten.

Doormiddel van de containerterminal te Hasselt worden de containerstromen van onze klanten van en naar Rotterdam en Antwerpen duurzaam en betrouwbaar georganiseerd. Natuurlijk is deze dienstverlening te combineren met onze warehousing diensten. Daarmee kunnen we de uw totale voorraad managen. Door ons up-to-date warehouse bent u altijd verzekerd van een goed beheer en kunt u te allen tijde de status van uw voorraad inzien.

Ook kijken we graag samen met u of we door onze Value-Added-Logistics dienstverlening uw keten verder kunnen optimaliseren. Zo staat een team van meer dan 40 enthousiaste en geschoolde assembleurs en monteurs de fietsindustrie tot dienst. Hiermee kunnen we een heel specifieke dienstverlening bieden voor opdrachtgevers in deze branche. Maar ook in andere branches denken we graag mee.

Qua transportstromen zoeken we ook graag de meest duurzame oplossing door het aanbieden van intermodale mogelijkheden naar Zweden. Door de combinatie van weg en spoor kunnen we ook voor u een flinke CO2 reductie realiseren.

Binnen de Benelux en Duitsland zetten we onze vloot in om een hoogwaardige distributie te verzorgen naar zowel zakelijke adressen als rechtstreeks naar de consument.