Westerman flag nl
Vacature Assisent CT-Coördinator oproep

Vacature Assisent CT-Coördinator oproep

Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel, houd je van dynamiek en wil jij er samen met collega’s voor zorgen dat alle processen vlekkeloos verlopen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Assistent CT medewerker – oproep

(Locatie Nieuwleusen) 

Over Westerman Multimodal Logistics

Westerman Multimodal Logistics is een internationaal opererend logistiek bedrijf met vestigingen in Nederland en Zweden. Westerman ontzorgt klanten op het gebied van Warehousing, Weg- en spoorvervoer in Europa, Netwerk Distributie, Contract Logistiek, E-commerce en Supply chain management.

In de afgelopen jaren heeft Westerman Multimodal Logistics een succesvolle transitie doorgemaakt van vervoerder naar een complete logistieke dienstverlener. In 2022 heeft Westerman een warehousecapaciteit van 90.000 m² en verzorgt het de Warehousing (incl. VAL-activiteiten) voor meerdere opdrachtgevers. In onze groeiende organisatie zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar versterking!

Wat ga je doen?

Als Assistent CT Medewerker ondersteun je de CT Coördinatoren op de Control Tower. De Control Tower is de centrale plek in de organisatie waar alle afdelingen binnen het crossdock samen komen en gecoördineerd worden. De CT Coördinatoren zijn verantwoordelijk voor het duidelijk en adequaat reageren op vragen van chauffeurs, planners of loods personeel. Samen met de CT Coördinatoren zorg jij er voor dat alles goed verloopt op de Control Tower. Tevens is deze baan ideaal te combineren met school; je werkt namelijk in de avonduren van 18:00 t/m 22:00 uur.

Wat vragen wij van jou?

De Assistent CT Medewerker die wij zoeken is gemotiveerd en werkt nauwkeurig. Je bent communicatief vaardig, flexibel en voelt je verantwoordelijk voor je werk. Ook vindt het je het leuk om dingen voor elkaar te krijgen en er voor te zorgen dat de werkzaamheden goed verlopen.

Wat biedt Westerman Multimodal Logistics?

  • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch bedrijf;
  • Vers fruit op het werk;
  • Lid worden van een actieve personeelsvereniging;
  • Een tegemoetkoming van de reiskosten d.m.v. deelname aan de uitruilregeling;
  • En een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics t.a.v. Cathy Russcher (sollicitatie@westermanlogistics.com). Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar 0529-488141.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Westerman? Westerman zoekt een loodsmedewerker