Westerman flag nl
VACATURE PLANNER BARGE & TERMINAL

VACATURE PLANNER BARGE & TERMINAL

Bloei jij helemaal op in een dynamische en hectische werkomgeving en zie jij veranderende situaties en planningen als een uitdaging? Lees dan verder!

PLANNER BARGE & TERMINAL

(Fulltime, standplaats Hasselt)

 

Over Westerman Multimodal Logistics

Westerman Multimodal Logistics is een internationaal opererend logistiek bedrijf met vestigingen in Nederland en Zweden. Westerman ontzorgt klanten op het gebied van Warehousing, Weg, water- en spoorvervoer in Europa, Netwerk Distributie, Contract Logistiek, E-commerce en Supply chain management.

 

Containervervoer per barge is de meest groene vorm van transport en is daarom een belangrijke manier van transport voor Westerman. En naast over binnenwateren, behoort transport via het spoor en via shortseaverbindingen ook tot de mogelijkheden. In onze groeiende organisatie zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar versterking!

 

Hoe ziet je werkdag er uit?

Vanuit onze locatie in Hasselt zorg je voor een optimale planning van de te laden en lossen containers vanaf het schip en de vrachtwagen. Efficiency en effectiviteit zijn hierbij leidend. Daarnaast monitor je de dagelijkse operatie en los je problemen op die zich door vertraging en wijzigingen voordoen. Uiteraard informeer je de klanten hierover. Tevens heb je ook contact met de containerterminals voor het inleveren en uithalen van zeecontainers.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO of HBO logistieke opleiding. Ervaring is een pré, maar ook schoolverlaters worden uitdrukkelijk gevraagd te reageren;
  • Je hebt een flexibele werkinstelling en bent stressbestendig;
  • Je kunt snel prioriteiten stellen gegeven de workload van de dag;
  • Je werkt snel en nauwkeurig met oog voor detail.

.

Wij bieden voor deze functie:

  • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie bij een dynamische organisatie;
  • Een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

 

Ben jij onze nieuwe truckplanner? Solliciteer vandaag nog! Eerst nog wat meer weten? Stuur een mail naar sollicitatie@westermanlogistics.com t.a.v. Cathy Russcher.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.