Westerman flag nl Westerman flag en Westerman flag de
Vacature chauffeur distributie

Vacature chauffeur distributie

Wij zijn op zoek naar jou!

DISTRIBUTIECHAUFFEURS M/V
Parttime of Fulltime
Dagritten Benelux (ma-vr)
Standplaats : Hasselt of Nieuwleusen

Wat ga je op een werkdag doen?
Je pakt ’s ochtends je ritlijst en start met de rit. Tijdens de rit ga je palletgoederen, lengtegoederen, rijwielen en / of andere stukgoederen vervoeren, lossen en laden. De rit bestaat uit diverse adressen door heel de Benelux. Lijkt dit je wat? Lees dan verder!

Wat vragen we van jou?

  • in bezit van rijbewijs CE;
  • in bezit van een geldig Code 95;
  • een goede topografische kennis;
  • een flexibele instelling van maandag t/m vrijdag;
  • enthousiast, secuur en goed gemotiveerd;
  • representatief en klantvriendelijk.

Wij bieden voor deze functie:

  • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een leuk team en bij een dynamische organisatie;
  • Diverse scholingsmogelijkheden voor jouw verlenging van Code95;
  • Een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics BV, t.a.v. mevrouw J. Veenstra (pz@westermanlogistics.com).

Meer informatie over Westerman Multimodal Logistics kun je vinden op www.westermanlogistics.com

Bedrijfsprofiel
Westerman Multimodal Logistics is een allround logistiek dienstverlener die onze opdrachtgevers een logistieke totaaloplossing biedt. We zijn specialist in buitenmaatse goederen (pallets met afwijkende afmetingen, lengtematerialen en (bak)fietsen) en geografische gericht op de Benelux, Scandinavië en Noord-West Duitsland. We  maken gebruik van vervoersmogelijkheden over de weg, het spoor en het water. Op deze manier kan onze klant altijd de keuze maken voor de meest efficiënte vervoersmodaliteit. Diensten op het gebied van warehousing en value added logistics maken ook deel uit van onze totaaloplossing. Met dagelijks meer dan 150 ritten, een opslagcapaciteit van meer dan 45.000 M2 en een eigen barge terminal zijn we een middelgrote speler in de markt.

Het allround karakter maakt dat we een dynamisch bedrijf zijn, altijd zoekend naar de juiste oplossing voor onze klant, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselde werkomgeving met meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden, waarin positiviteit, duurzaamheid, veiligheid en groei centraal staat.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.