Westerman flag NL Westerman flag UK Westerman flag DE
Vacature chauffeur Klazienaveen

VACATURE CHAUFFEUR KLAZIENAVEEN

Ben jij woonachtig in omgeving Klazienaveen, dan zijn wij op zoek naar jou!

CHAUFFEURS M/V

Fulltime

Wat ga je op een werkdag doen?

Wij hebben een traject die we (vanwege het rijtijdenbesluit) uit willen voeren vanaf Klazienaveen. Door onze diverse modaliteiten kunnen we dit traject voor vast aanbieden. De ene week start je vanuit Klazienaveen en rijd je ’s nachts naar Travemunde. Je koppelt daar om en rijdt weer terug naar omgeving Klazienaveen. ’s Morgens staat je collega klaar die de truck met opleggercombinatie meeneemt naar Hasselt. De chauffeur de dagdienst heeft, rijdt overdag. Je neemt ’s ochtends de combinatie die vanuit Travemunde komt mee naar Hasselt. Vanuit Hasselt start dan je nieuwe (distributie)rit. Aan het einde van de dag neem je weer een volle trailer mee naar Klazienaveen, waar jouw collega weer klaar staat om de avondrit te doen naar Travemunde.

Lijkt dit je wat? Lees dan verder!

Wat vragen we van jou?

 • in bezit van rijbewijs CE;
 • in bezit van een geldig Code 95;
 • een goede topografische kennis;
 • een flexibele instelling van maandag t/m vrijdag;
 • enthousiast, secuur en goed gemotiveerd;
 • representatief en klantvriendelijk;
 • praktisch gezien komt het goed uit dat er in koppelvorm chauffeurs in de omgeving van Klazienaveen wonen.
 • eventueel is er de mogelijkheid om alleen in de nacht of overdag te rijden, indien dit in te passen is in de wensen van jouw ‘koppel’collega.

Wij bieden voor deze functie:

 • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een leuk team en bij een

dynamische organisatie;

 • Diverse scholingsmogelijkheden voor jouw verlenging van Code95;
 • Een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics BV, t.a.v. Nathalie van der Sluis(pz@westermanlogistics.com).

Meer informatie over Westerman Multimodal Logistics kun je vinden op www.westermanlogistics.com

Bedrijfsprofiel

Westerman Multimodal Logistics is een allround logistiek dienstverlener die onze opdrachtgevers een logistieke totaaloplossing biedt. We zijn specialist in buitenmaatse goederen (pallets met afwijkende afmetingen, lengtematerialen en (bak)fietsen) en geografische gericht op de Benelux, Scandinavië en Noord-West Duitsland. We  maken gebruik van vervoersmogelijkheden over de weg, het spoor en het water. Op deze manier kan onze klant altijd de keuze maken voor de meest efficiënte vervoersmodaliteit. Diensten op het gebied van warehousing en value added logistics maken ook deel uit van onze totaaloplossing. Met dagelijks meer dan 150 ritten, een opslagcapaciteit van meer dan 45.000 M2 en een eigen barge terminal zijn we een middelgrote speler in de markt.

Het allround karakter maakt dat we een dynamisch bedrijf zijn, altijd zoekend naar de juiste oplossing voor onze klant, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselde werkomgeving met meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden, waarin positiviteit, duurzaamheid, veiligheid en groei centraal staat.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.