Westerman flag nl
Vacature CT Coördinator

Vacature CT Coördinator

Westerman is in beweging! Beweeg jij met ons mee?

Houd je van dynamiek, regel jij graag processen op het crossdock en heb je een constante focus op procesverbetering? Lees dan onze vacature door en reageer!

Control Tower Coördinator

(Fulltime, drieploegen, locatie Nieuwleusen)

Over Westerman Multimodal Logistics

Westerman Multimodal Logistics is een internationaal opererend logistiek bedrijf met vestigingen in Nederland en Zweden. Westerman ontzorgt klanten op het gebied van Warehousing, Weg- en spoorvervoer in Europa, Netwerk Distributie, Contract Logistiek, E-commerce en Supply chain management.

In de afgelopen jaren heeft Westerman Multimodal Logistics een succesvolle transitie doorgemaakt van vervoerder naar een complete logistieke dienstverlener. In 2021 heeft Westerman een warehousecapaciteit van 90.000 m² en verzorgt het de warehousing (incl. VAL-activiteiten) voor meerdere opdrachtgever. Door de snelle groei zijn wij ter uitbreiding van de Control Tower opzoek naar een collega om het team te versterken.

Wat ga je doen?

De Control Tower (CT) is dé centrale plek in de organisatie waar alle afdelingen binnen het crossdock  samen komen en gecoördineerd worden. Samen met jouw collega coördinatoren zijn jullie verantwoordelijk voor het duidelijk en adequaat reageren op vragen van chauffeurs, planners of loods personeel. Omdat je in ploegen werkt is het belangrijk dat je een goede overdracht hebt met je collega’s. Tijdens jouw dienst ben je een spin in het web, je bent onder andere verantwoordelijk voor de dockplanning en het coördineren van de los- en laadactiviteiten. Gebeurt er iets onverwachts of ongewoons, dan pak jij dit op en zorgt dat het probleem wordt opgelost! Naast de werkzaamheden denk je ook mee met de Manager Warehouse & Crossdock over de processen.

 

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring binnen de transport en logistiek;
  • Je bent communicatief vaardig, kan duidelijke opdrachten overbrengen;
  • Je gaat een uitdaging (probleem) niet uit de weg en gaat opzoek naar oplossingen;
  • In hoofdlijnen beschik je over kennis van uitrusting materiaal van stukgoed-, lengtegoed-, rijwielen-, en containervervoer;
  • Je hebt kennis van koppelen, laden, stuwen, borgen, lossen en begeleidende documentatie van lading en vrachtwagen.

 

De transportsector is in beweging, dus zoeken wij een persoonlijkheid die niet snel in de stress raakt en knopen durft door te hakken. Daarnaast vinden wij binnen onze organisatie pro-activiteit en het denken in mogelijkheden erg belangrijk. Wij werken met Transpas, waarbij kennis van dit systeem een pré is.

 

Wij bieden voor deze functie:

Er heerst bij ons op de afdeling (en organisatie) een open en collegiale sfeer. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Ook bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden en hanteren we de CAO van de Beroepsgoederenvervoer.

 

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Of heb je vragen? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics BV, t.a.v. Christian Korterink, (sollicitatie@westermanlogistics.com).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.