Westerman flag nl
Vacature Logistiek Coördinator

Vacature Logistiek Coördinator

Jij zorgt voor het optimaliseren van het logistieke processen en werkzaamheden. Verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid, tact en daadkracht zijn jou op het lijf geschreven!

Logistiek Coördinator – 3 ploegendienst

(Locatie Nieuwleusen)

Over Westerman Multimodal Logistics

Westerman Multimodal Logistics is een internationaal opererend logistiek bedrijf met vestigingen in Nederland en Zweden. Westerman ontzorgt klanten op het gebied van Warehousing, Weg- en spoorvervoer in Europa, Netwerk Distributie, Contract Logistiek, E-commerce en Supply chain management.

In de afgelopen jaren heeft Westerman Multimodal Logistics een succesvolle transitie doorgemaakt van vervoerder naar een complete logistieke dienstverlener. Westerman verzorgt de Warehousing (incl. VAL-activiteiten) voor meerdere opdrachtgevers. In onze groeiende organisatie zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar versterking!

Wat ga je doen?
Als Logistiek Coördinator of CT Coördinator ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het duidelijk en adequaat reageren op vragen van chauffeurs, planners of loods personeel.
De Control Tower (CT) is namelijk dé centrale plek in de organisatie waar alle afdelingen binnen het crossdock samen komen en gecoördineerd worden.

Verder ben je tijdens jouw dienst een spin in het web. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de dockplanning en het coördineren van de los- en laadactiviteiten. Ook denk je mee over procesverbetering.

Zie je werkzaamheden of processen die geoptimaliseerd worden, dan ben jij niet bang om dit aan te pakken en vind je het een mooie uitdaging om het naar een hoger niveau te tillen.

Wat vragen wij van jou?
Als Logistiek Coördinator ben je van nature stressbestendig en durf jij knopen door te hakken. Je ziet verbeteringen liggen en pakt ze op. Consequent weet jij het overzicht te bewaren. Je gaat geen uitdaging uit de weg en gaat altijd op zoek naar oplossingen.

 • Je hebt ervaring binnen de transport en logistiek;
 • Bij voorkeur beschik je over kennis van uitrusting materiaal van stukgoed-, lengtegoed-, rijwielen-, en containervervoer;
 • Je hebt kennis van koppelen, laden, stuwen, borgen, lossen en begeleidende documentatie van lading en vrachtwagen;
 • Je bent communicatief vaardig en kan duidelijke opdrachten overbrengen.

Wat biedt Westerman Multimodal Logistics?

 • Een marktconform salaris op basis van ervaring tussen €2.424,88 – €3.068,25 bruto per maand;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per km, eerste 10 km vrij -max 35 km enkele reis;
 • Een functie in 3 ploegendienst met 13,75% ploegentoeslag;
 • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch bedrijf, met ontwikkelmogelijkheden;
 • En een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer;
 • Vers fruit op het werk;
 • Lid worden van een actieve personeelsvereniging.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics (sollicitatie@westermanlogistics.com). Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar Esther Veijer 0529-488141.

 

Meer informatie over Westerman Multimodal Logistics kun je vinden op www.westermanlogistics.com.

 

                               Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Westerman? Westerman zoekt een logistiek coördinator