Westerman flag nl
Vacature CT-Coördinator

Vacature CT-Coördinator

Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel, raak je niet snel in de stress en zorg jij er voor dat processen en werkzaamheden naar een hoger niveau getild kunnen worden? Dan zijn we op zoek naar jou!

CT Coördinator – fulltime – drie ploegendienst

(Locatie Nieuwleusen)

Over Westerman Multimodal Logistics

Westerman Multimodal Logistics is een internationaal opererend logistiek bedrijf met vestigingen in Nederland en Zweden. Westerman ontzorgt klanten op het gebied van Warehousing, Weg- en spoorvervoer in Europa, Netwerk Distributie, Contract Logistiek, E-commerce en Supply chain management.

In de afgelopen jaren heeft Westerman Multimodal Logistics een succesvolle transitie doorgemaakt van vervoerder naar een complete logistieke dienstverlener. In 2022 heeft Westerman een warehousecapaciteit van 90.000 m² en verzorgt het de Warehousing (incl. VAL-activiteiten) voor meerdere opdrachtgevers. In onze groeiende organisatie zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar versterking!

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s CT Coördinatoren ben je verantwoordelijk voor het duidelijk en adequaat reageren op vragen van chauffeurs, planners of loods personeel. De Control Tower (CT) is namelijk dé centrale plek in de organisatie waar alle afdelingen binnen het crossdock samen komen en gecoördineerd worden. Verder ben je tijdens jouw dienst een spin in het web. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de dockplanning en het coördineren van de los- en laadactiviteiten. Ook denk je mee over procesverbetering. Zie je werkzaamheden of processen die geoptimaliseerd worden, dan ben jij niet bang om dit aan te pakken en vind je het een mooie uitdaging om het naar een hoger niveau te tillen.

In deze functie werk je in een drie ploegendienst.

Wat vragen wij van jou?

Als CT Coördinator raak je niet snel in de stress en durf jij knopen door te hakken. Je ziet verbeteringen liggen en wilt ze graag oppakken. Ook ga je geen uitdaging uit de weg en ga je altijd op zoek naar oplossingen. Verder vragen we het volgende:

  • Je hebt ervaring binnen de transport en logistiek;
  • Je bent communicatief vaardig en kan duidelijke opdrachten overbrengen;
  • In hoofdlijnen beschik je over kennis van uitrusting materiaal van stukgoed-, lengtegoed-, rijwielen-, en containervervoer;
  • Je hebt kennis van koppelen, laden, stuwen, borgen, lossen en begeleidende documentatie van lading en vrachtwagen.

Wat biedt Westerman Multimodal Logistics?

  • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch bedrijf;
  • Vers fruit op het werk;
  • Lid worden van een actieve personeelsvereniging;
  • Een tegemoetkoming van de reiskosten d.m.v. deelname aan de uitruilregeling;
  • En een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics t.a.v. Cathy Russcher (sollicitatie@westermanlogistics.com). Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar 0529-488141.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet

Werken bij Westerman? Westerman zoekt een loodsmedewerker