Westerman flag nl
Vacature Financieel Medewerker

Vacature Financieel Medewerker

Word jij gelukkig van cijfers, gestructureerd werken en ben jij sterk met Excel?

Dan zoeken wij jou!

 

Financieel medewerker

(0,6 – 0,8 FTE, locatie Nieuwleusen)

 

Over Westerman Multimodal Logistics

Westerman Multimodal Logistics is een internationaal opererend logistiek bedrijf met vestigingen in Nederland en Zweden. Westerman ontzorgt klanten op het gebied van Warehousing, Weg- en spoorvervoer in Europa, Netwerk Distributie, Contract Logistiek, E-commerce en Supply chain management.

In de afgelopen jaren heeft Westerman Multimodal Logistics een succesvolle transitie doorgemaakt van vervoerder naar een complete logistieke dienstverlener.

In 2021 heeft Westerman een warehousecapaciteit van 90.000 m² en verzorgt het de warehousing (incl. VAL-activiteiten) voor meerdere opdrachtgevers. In verband met zwangerschapsverlof (mogelijk verlenging) zijn wij tijdelijk op zoek naar een collega.

Wat ga je doen?

Als financieel medewerker houd jij je bezig met de diverse factuurstromen. Hierdoor is het belangrijk dat je het leuk vindt om met cijfers te werken. Je beschikt over een goed financieel inzicht en daarnaast ook over een aantal jaren werkervaring op financieel gebied.

 

Werkzaamheden

  • Je maakt facturen op en boekt deze in;
  • Verzend facturen aan klantrelaties;
  • Crediteuren- en debiteurenbeheer;
  • Assisteren met overige administratieve werkzaamheden.

 

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde MBO4 opleiding in een financiële en/of administratieve richting;
  • Je wordt blij van het werken met cijfers;
  • Je bent secuur en enthousiast;
  • Je hebt goede kennis van Excel;

 

Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen: accuraat, proactief, stressbestendig, flexibel en resultaatgericht.

 

Jouw salaris is primair afhankelijk van je relevante werkervaring en inzet. Tevens biedt Westerman Multimodal Logistics een aangename en moderne werkomgeving waarbij je de mogelijkheid krijgt om gebruik te maken van flexibel werken en/of thuiswerken.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Of heb je vragen of de vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar sollicitatie@westermanlogistics.com, t.a.v. Lisette Schoemaker.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.