Lean & green 3 sterren
Vacature Hoofd Planning

Vacature Hoofd Planning

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière, heb jij oog voor de behoeften van je team en werk je graag in een hectische werkomgeving? Lees dan verder!

 

Hoofd Planning – Fulltime

(Locatie Nieuwleusen)

Wat ga je doen?

Op onze locatie in Nieuwleusen kom je te werken in een dynamische omgeving met een team bestaande uit Planners en Customer Service medewerkers. De Planners zijn dagelijks bezig met het zo optimaal mogelijk indelen van de ritten en de chauffeurs. In de functie van Hoofd Planning ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van de Planners. Jij bent de schakel tussen de Planners en de Manager Transport. Samen met het team zorg jij ervoor dat de planning zo goed mogelijk verloopt en wanneer er problemen zijn ga jij de uitdaging aan om ze op te lossen!

Wat vragen wij van jou?

Jij bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière. Je vindt het leuk om een team aan te sturen en haalt energie uit het goed laten verlopen van processen. Verder heb je oog voor de behoeften van je team en laat jij je niet zomaar uit de weg slaan bij problemen. Verder vragen we het volgende:

 • Je hebt ervaring binnen de transport en logistiek;
 • Je bent communicatief vaardig en behoud het overzicht;
 • Het is een pré als je ervaring hebt met het aansturen en/of coachen van medewerkers;
 • In hoofdlijnen beschik je over kennis van uitrusting getrokken en trekkend materiaal;
 • Je bent flexibel, verbeteringsgericht en stressbestendig.

Wat biedt Westerman Multimodal Logistics?

 • Een salaris tussen € 3.264,04 – € 4.645,75 bruto per maand o.b.v. fulltime afhankelijk van ervaring;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km – max. 25 enkele reis. Met de mogelijkheid tot aanvullend inzetten van de uitruilregeling;
 • Goede pensioenregeling;
 • Vers fruit op het werk;
 • Actieve personeelsvereniging;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer
 • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie.

Over Westerman Multimodal Logistics

Westerman biedt slimme logistieke oplossingen, waarbij we zoveel mogelijk schakels in de logistieke keten verbinden. Daarom bieden we een brede dienstverlening van aan- en afvoer via binnenvaart, warehousing, value added logistics (assemblage/afmontage van (bak)fietsen), distributie van pallets en fietsen en bieden we diverse vormen van intermodaal transport binnen Europa. Hierbij zetten we ons in om de goederenstromen zo duurzaam mogelijk te maken, met inzet van specialisatie op (bak)fietsen, combinatie van rail, water en de weg.

Nieuwsgierig?

Wil jij na het lezen van deze vacature graag aansluiten bij ons team? Reageer dan door ons te bellen op 0592 – 48 14 68 of stuur een mail naar sollicitatie@westermanlogistics.com

Nieuwsgierig naar wat we bij Westerman zoal doen? Neem een kijkje op ons Youtube-kanaal en bekijk onze bedrijfsvideo’s of kijk op www.westermanlogistics.com.

 

Bureaus: Wij doen de werving van onze medewerkers zelf. Dus geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature alsjeblieft!

 

Kom jij bij ons werken? Westerman zoekt een Hoofdplanner