Westerman flag nl
Vacature Loodsmedewerker - oproep (s'morgens)

Vacature Loodsmedewerker - oproep (s'morgens)

Ben jij 18 jaar of ouder en wil je de buit al binnen hebben voordat school begint? Reageer dan snel! Wij zijn op zoek naar een:

Loodsmedewerker – oproep (‘s morgens)

(standplaats Hasselt)

Wat ga je doen?

Samen met collega’s ga je vrachtwagens laden. Het verplaatsen van de goederen is veelal met heftruck of een EPT (elektrische pompwagen), maar daarnaast wordt ook enige fysieke arbeid gevraagd. Deze baan is ideaal te combineren met school; je werkt namelijk in de ochtend van 05:00 t/m 08:00 uur.

Wij zoeken iemand die:

  • gemotiveerd is en werkzaamheden ordelijk en systematisch verricht;
  • zich verantwoordelijk voelt voor de eigen werkzaamheden;
  • geen moeite heeft met nauwkeurigheid, servicegerichtheid en flexibiliteit;
  • bij voorkeur ervaring heeft in een soortgelijke functie;
  • bij voorkeur in het bezit is van een geldig heftruckcertificaat.

Wat biedt Westerman Multimodal Logistics?

  • een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch bedrijf;
  • een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics t.a.v. Marlies de Weerdt (pz@westermanlogistics.com). Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.westermanlogistics.com.

Bedrijfsprofiel

Westerman Multimodal Logistics is een allround logistiek dienstverlener die onze opdrachtgevers een logistieke totaaloplossing biedt. We zijn specialist in buitenmaatse goederen (pallets met afwijkende afmetingen, lengtematerialen en (bak)fietsen), maar vervoeren ook standaard gepalletiseerde en bulkgoederen. Het  geografische gebied richt zich voornamelijk op de Benelux, Scandinavië en Noord-West Duitsland. Het bedieningsgebied breidt zich snel uit, wat ook te zien is aan de recent geopende vertegenwoordigingen in China, Thailand en Vietnam. Hierdoor bedienen we onze klanten inmiddels wereldwijd. We maken gebruik van vervoersmogelijkheden over de weg, het spoor en het water. Op deze manier kan onze klant altijd de keuze maken voor de meest efficiënte vervoersmodaliteit. Diensten op het gebied van warehousing en value added logistics maken ook deel uit van onze totaaloplossing. Met de dagelijkse inzet van honderderen laadeenheden, een opslagcapaciteit van meer dan 45.000 M2 en een eigen barge terminal zijn we een middelgrote speler in de markt. Het afhandelen van zowel volle als deelladingen op een milieuvriendelijke wijze maakt Westerman Multimodal Logistics tot een unieke speler op de logistieke markt.

Het allround karakter maakt dat we een dynamisch bedrijf zijn, altijd zoekend naar de juiste oplossing voor onze klant, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselde werkomgeving met meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden, waarin positiviteit, duurzaamheid, veiligheid en groei centraal staat.