Lean & green 3 sterren
Vacature Loodsmedewerker (vrijdag-/zaterdagploeg)

Vacature Loodsmedewerker (vrijdag-/zaterdagploeg)

Heb jij ervaring met het laden van stukgoed, werk jij nauwkeurig en kun jij goed overweg met een heftruck? Kom ons team versterken op de vrijdagmiddag/avond en zaterdag!

 

LOODSMEDEWERKER (VRIJDAG- / ZATERDAGPLOEG)

(Locatie Nieuwleusen)

 

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT?

Samen met je collega’s zorg je er voor dat alle goederen in de vrachtwagens geladen en gelost worden. Het verplaatsen van goederen is veelal met heftruck of een (elektrische) pompwagen.
Heb je al een heftruckcertificaat? Top! Zo niet, dan kijken we graag met jou wat mogelijk is om deze te behalen.

De werkzaamheden op vrijdag vinden plaats van 14.00 uur – 24.00 uur (in geval van een leeftijd jonger dan 18 jaar, geldt een eindtijd van 23.00 uur). De begintijd van 14.00 uur is bespreekbaar.
De werkzaamheden op zaterdag starten om 07.00 uur.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

  • Een afwisselende functie, ideaal naast jouw studie!
  • Salaris op basis van leeftijd en ervaring;
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km 🡪 max 25 km enkele reis. Aanvullend kan een uitruilregeling toegepast worden;
  • Laden op een creatieve manier;
  • Lid worden van een actieve personeelsvereniging;
  • En een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer.

EN WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden;
  • Je bent nauwkeurig, servicegericht en hebt doorzettingsvermogen;
  • Je bent fysiek fit;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

OVER WESTERMAN MULTIMODAL LOGISTICS

Westerman Multimodal Logistics is gespecialiseerd in het bieden van slimme logistieke oplossingen die zoveel mogelijk schakels in de logistieke keten verbinden. We bieden een brede dienstverlening aan, waaronder aan- en afvoer via binnenvaart, warehousing, value added logistics (zoals assemblage/afmontage van (bak)fietsen), distributie van pallets en fietsen, en diverse vormen van intermodaal transport binnen Europa.

We zetten ons in om de goederenstromen zo duurzaam mogelijk te maken en maken gebruik van specialisatie op het gebied van (bak)fietsen en een combinatie van rail, water en de weg om dit te bereiken. Met een hoofdvestiging in Nieuwleusen en een eigen barge & terminal in Hasselt (Ov.) zijn we goed gepositioneerd om duurzame logistieke oplossingen te bieden. Ons team van Westerman Multimodal Logistics heeft de kennis en expertise om klanten te helpen bij het vinden van de juiste transportoplossing die past bij hun specifieke behoeften en die tegelijkertijd duurzaam is.

 

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics (sollicitatie@westermanlogistics.com). Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar 0529-488141.

Meer informatie over Westerman Multimodal Logistics kun je vinden op www.westermanlogistics.com.

Werken bij Westerman? Westerman zoekt een loodsmedewerker

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.