Westerman flag nl
Vacature Loodsmedewerkers - oproep

Vacature Loodsmedewerkers - oproep

Ben jij per direct beschikbaar, flexibel en bekend met de transportwereld, reageer dan!

LOODSMEDEWERKERS – oproep

(standplaats Hasselt)

Wat ga je doen?

Samen met collega’s ga je vrachtwagens lossen en laden. Het verplaatsen van de goederen is veelal met heftruck of een EPT (elektrische pompwagen), maar daarnaast wordt ook enige spierkracht van jou gevraagd. Deze baan is ideaal te combineren met school; je werkt namelijk in de avonduren van 18:00 t/m 22:00 uur.

Wij zoeken iemand die:

  • gemotiveerd is en werkzaamheden ordelijk en systematisch verricht;
  • zich verantwoordelijk voelt voor de eigen werkzaamheden;
  • geen moeite heeft met nauwkeurigheid, servicegerichtheid en flexibiliteit;
  • bij voorkeur ervaring heeft in een soortgelijke functie;
  • bij voorkeur in het bezit is van een geldig heftruckcertificaat.

Wat biedt Westerman Multimodal Logistics?

  • een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch bedrijf;
  • een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics BV, t.a.v. Marlies de Weerdt (pz@westermanlogistics.com).

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.westermanlogistics.com

 

Bedrijfsprofiel

Westerman Multimodal Logistics is een allround logistiek dienstverlener die onze opdrachtgevers een logistieke totaaloplossing biedt. We zijn specialist in buitenmaatse goederen (pallets met afwijkende afmetingen, lengtematerialen en (bak)fietsen) en geografische gericht op de Benelux, Scandinavië en Noord-West Duitsland. We maken gebruik van vervoersmogelijkheden over de weg, het spoor en het water. Op deze manier kan onze klant altijd de keuze maken voor de meest efficiënte vervoersmodaliteit. Diensten op het gebied van warehousing en value added logistics maken ook deel uit van onze totaaloplossing. Met dagelijks meer dan 150 ritten, een opslagcapaciteit van meer dan 45.000 M2 en een eigen barge terminal zijn we een middelgrote speler in de markt.

Het allround karakter maakt dat we een dynamisch bedrijf zijn, altijd zoekend naar de juiste oplossing voor onze klant, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselde werkomgeving met meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden, waarin positiviteit, duurzaamheid, veiligheid en groei centraal staat.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.