Westerman flag nl
Vacature Operator Terminal

Vacature Operator Terminal

Binnen Westerman Barge & Terminal zijn wij op zoek naar een

Operator Terminal
(fulltime, standplaats Hasselt)

In de rol als operator terminal ben je veelal aan de slag op de terminal in Hasselt. Je bent continu bezig met onze containeroperatie in verschillende rollen, heel divers dus! Als terminaltrekker chauffeur los en laad je containers bij diverse klanten in Hasselt. Ook doe je rangeerwerk op de terminal- en het dockterrein.

Daarnaast ben je in deze functie als reachstacker chauffeur aan het werk. Je gaat containers op- en afzetten die per truck gelost of geladen moeten worden voor bestemmingen buiten Hasselt. Ook ga je containers op- en afzetten op de terminaltrekkers die in Hasselt rijden.

Ten slotte vervul je werkzaamheden als barghandler chauffeur en ga je de barge laden en lossen.

Naast de werkzaamheden rondom het containersvervoer moet je alle handelingen ook verwerken in ons systeem, zodat er een correcte afwikkeling van de boekingen is.

Kortom, wij kunnen jou een afwisselende baan aanbieden, waarin een hoge mate van zelfstandigheid aanwezig is. Je bent regelmatig de eerste schakel tussen de klant en Westerman. Je stemt met ontvangers de dagplanning af en denkt bij wijzigingen pro-actief mee. Daarnaast ben je resultaatgericht bezig, zoals bijvoorbeeld op de reachstacker. Het is immers een uitdaging om auto’s zo snel mogelijk af te handelen op natuurlijk een correcte manier. Wij vinden het daarom belangrijk dat je zorgvuldig met materiaal om gaat. Je stemt met collega’s de dagplanning af en draagt zorg voor dat de geplande containers klaar staan. Het is een pré om in bezit te zijn van een geldig vrachtwagenrijbewijs (CE).

Gezien dat onze organisatie in ontwikkeling is, willen we dat onze nieuwe collega het diploma als gasmeetkundige gaat behalen.

Naast wat je allemaal kan, vinden we het ook belangrijk wie je bent:

  • Ben jij iemand die goed kan afstemmen en samenwerken, maar ook zelfstandig aan de slag gaat?
  • Heb je geen moeite om vooruit te kijken en verkrijg je makkelijk inzicht in diverse processen?
  • Kun je goed omgaan met veranderingen?
  • Ben je flexibel inzetbaar? (ploegendienst van dag- en avonddienst met afwisselend onder collega’s op zaterdag)
  • Ben jij degene die met ons de organisatie verder bouwt en ontwikkelt?

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Je mag deze sturen t.a.v. Jacoline Veenstra (pz@westermanlogistics.com). Voor meer informatie over Westerman Multimodal Logistics kun je terecht op onze website, www.westermanlogistics.com.

Voor uitzendbureaus/detacheerders: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen!

Bedrijfsprofiel

Westerman Multimodal Logistics is een allround logistiek dienstverlener die onze opdrachtgevers een logistieke totaaloplossing biedt. We zijn specialist in buitenmaatse goederen (pallets met afwijkende afmetingen, lengtematerialen en (bak)fietsen), maar vervoeren ook standaard gepalletiseerde en bulkgoederen. Het  geografische gebied richt zich voornamelijk op de Benelux, Scandinavië en Noord-West Duitsland. Het bedieningsgebied breidt zich snel uit, wat ook te zien is aan de recent geopende vertegenwoordigingen in China, Thailand en Vietnam. Hierdoor bedienen we onze klanten inmiddels wereldwijd. We maken gebruik van vervoersmogelijkheden over de weg, het spoor en het water. Op deze manier kan onze klant altijd de keuze maken voor de meest efficiënte vervoersmodaliteit. Diensten op het gebied van warehousing en value added logistics maken ook deel uit van onze totaaloplossing. Met de dagelijkse inzet van honderderen laadeenheden, een opslagcapaciteit van meer dan 45.000 M2 en een eigen barge terminal zijn we een middelgrote speler in de markt. Het afhandelen van zowel volle als deelladingen op een milieuvriendelijke wijze maakt Westerman Multimodal Logistics tot een unieke speler op de logistieke markt.

Het allround karakter maakt dat we een dynamisch bedrijf zijn, altijd zoekend naar de juiste oplossing voor onze klant, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselde werkomgeving met meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden, waarin positiviteit, duurzaamheid, veiligheid en groei centraal staat.