Westerman flag nl
Vacature Operator Terminal

Vacature Operator Terminal

Binnen Westerman Barge & Terminal zijn wij op zoek naar een

Operator terminal – fulltime – ploegendienst

(Locatie Hasselt)

Over Westerman Multimodal Logistics

Westerman Multimodal Logistics is een internationaal opererend logistiek bedrijf met vestigingen in Nederland en Zweden. Westerman ontzorgt klanten op het gebied van Warehousing, Weg- en spoorvervoer in Europa, Netwerk Distributie, Contract Logistiek, E-commerce en Supply chain management.

In de afgelopen jaren heeft Westerman Multimodal Logistics een succesvolle transitie doorgemaakt van vervoerder naar een complete logistieke dienstverlener. In 2022 heeft Westerman een warehousecapaciteit van 90.000 m² en verzorgt het de Warehousing (incl. VAL-activiteiten) voor meerdere opdrachtgevers. In onze groeiende organisatie zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar versterking!

Containervervoer per barge is de meest groene vorm van transport en is daarom een belangrijke manier van transport voor Westerman. En naast over binnenwateren, behoort transport via het spoor en via shortseaverbindingen ook tot de mogelijkheden. In onze groeiende organisatie zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar versterking!

Wat ga je doen?

In de rol als operator terminal ben je werkzaam in een ploegendienst. Je bent veelal aan de slag op de terminal in Hasselt. Je bent continu bezig met onze containeroperatie in verschillende rollen, heel divers dus! Als terminaltrekker chauffeur los en laad je containers bij diverse klanten in Hasselt. Ook doe je rangeerwerk op de terminal- en het dockterrein.

Daarnaast ben je in deze functie als reachstacker chauffeur aan het werk. Je gaat containers op- en afzetten die per truck gelost of geladen moeten worden voor bestemmingen buiten Hasselt. Ook ga je containers op- en afzetten op de terminaltrekkers die in Hasselt rijden.

Ten slotte vervul je werkzaamheden met behulp van de portaalkar; je gaat de barge laden en lossen. Naast de werkzaamheden rondom het containervervoer moet je alle handelingen ook verwerken in ons systeem, zodat er een correcte afwikkeling van de boekingen is.

Kortom, wij kunnen jou een afwisselende baan aanbieden, waarin een hoge mate van zelfstandigheid aanwezig is. Je bent regelmatig de eerste schakel tussen de klant en Westerman. Je stemt met ontvangers de dagplanning af en denkt bij wijzigingen proactief mee. Daarnaast ben je resultaatgericht bezig, zoals bijvoorbeeld op de reachstacker. Het is immers een uitdaging om auto’s zo snel mogelijk af te handelen op natuurlijk een correcte manier. Wij vinden het daarom belangrijk dat je zorgvuldig met materiaal om gaat. Je stemt met collega’s de dagplanning af en draagt zorg voor dat de geplande containers klaar staan.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent in bezit van een T-rijbewijs of B rijbewijs, behaald voor 2015;
  • Je bent energiek en je kunt snel schakelen;
  • Je bent iemand die goed kan afstemmen en samenwerken, maar kan ook zelfstandig aan de slag gaan;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;

Wat biedt Westerman Multimodal Logistics?

  • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch bedrijf;
  • Vers fruit op het werk;
  • Lid worden van een actieve personeelsvereniging;
  • Een tegemoetkoming van de reiskosten d.m.v. deelname aan de uitruilregeling;
  • En een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics (sollicitatie@westermanlogistics.com). Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar 0529-488141. Meer informatie over Westerman Multimodal Logistics kun je vinden op www.westermanlogistics.com.

 

                               Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Westerman? Westerman zoekt een loodsmedewerker