Westerman flag nl
Vacature Order Entry Processor M/V

Vacature Order Entry Processor M/V

Ben je flexibel en is nauwkeurig werken jouw kwaliteit, wij maken graag kennis met je!

VACATURE ORDER ENTRY PROCESSOR M/V

(16 uur per week)

Wat ga je op een werkdag doen?

Bij ons kom je werken in een dynamische werkomgeving. Je werkt binnen een klein team met enthousiaste en gedreven collega’s. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vastleggen van binnenkomende transportopdrachten en het afwikkelen van vrachtbrieven van opdrachtgevers uit binnen- en buitenland (voornamelijk Scandinavië). Alle boekingen komen via de mail binnen en zullen door jou worden verwerkt in ons digitale systeem. De opdrachten kunnen uiteenlopen van bijvoorbeeld groupagevervoer tot levering van bakfietsen en lengtegoederen naar Scandinavië en Finland. Incidenteel heb je telefonisch contact met klanten en chauffeurs. In dat geval ben je verantwoordelijk voor de daarbij behorende administratieve werkzaamheden.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO administratieve of logistieke opleiding en/of hebt ervaring (± 2 jaar) in een soortgelijke functie;
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
  • Werken op 2 vaste werkdagen van 08:00 uur – 17:00 uur en bereidheid tot wisselen van dagen met je andere parttime collega.
  • Je hebt een flexibele werkinstelling en bent stressbestendig;
  • Sterk ontwikkelde computervaardigheden;
  • Inzicht om processen binnen jouw workload te kunnen optimaliseren/automatiseren;
  • Je werkt snel en nauwkeurig met oog voor detail;
  • Bezit goede sociale vaardigheden;

Wij bieden voor deze functie:

  • een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie
  • een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics, t.a.v. Jacoline Veenstra (pz@westermanlogistics.com).

Bedrijfsprofiel

Westerman Multimodal Logistics is een allround logistiek dienstverlener die onze opdrachtgevers een logistieke totaaloplossing biedt. We zijn specialist in buitenmaatse goederen (pallets met afwijkende afmetingen, lengtematerialen en (bak)fietsen), maar vervoeren ook standaard gepalletiseerde en bulkgoederen. Het  geografische gebied richt zich voornamelijk op de Benelux, Scandinavië en Noord-West Duitsland. Hierdoor bedienen we onze klanten inmiddels wereldwijd. We maken gebruik van vervoersmogelijkheden over de weg, het spoor en het water. Op deze manier kan onze klant altijd de keuze maken voor de meest efficiënte vervoersmodaliteit. Diensten op het gebied van warehousing en value added logistics maken ook deel uit van onze totaaloplossing. Met de dagelijkse inzet van honderden laadeenheden, een opslagcapaciteit van meer dan 45.000 M2 en een eigen barge terminal zijn we een middelgrote speler in de markt. Het afhandelen van zowel volle als deelladingen op een milieuvriendelijke wijze maakt Westerman Multimodal Logistics tot een unieke speler op de logistieke markt.

Het allround karakter maakt dat we een dynamisch bedrijf zijn, altijd zoekend naar de juiste oplossing voor onze klant, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselde werkomgeving met meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden, waarin positiviteit, duurzaamheid, veiligheid en groei centraal staat.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.