Westerman flag nl
Vacature Planner

Vacature Planner

 

Ben jij stressbestendig, werk je graag in een hectische werkomgeving en zie jij veranderende situaties en planningen als een uitdaging? Lees dan verder!

PLANNER

(Fulltime, standplaats Nieuwleusen)

Over Westerman Multimodal Logistics

Westerman Multimodal Logistics is een internationaal opererend logistiek bedrijf met vestigingen in Nederland en Zweden. Westerman ontzorgt klanten op het gebied van Warehousing, Weg- en spoorvervoer in Europa, Netwerk Distributie, Contract Logistiek, E-commerce en Supply chain management.

In de afgelopen jaren heeft Westerman Multimodal Logistics een succesvolle transitie doorgemaakt van vervoerder naar een complete logistieke dienstverlener.

In 2022 heeft Westerman een warehousecapaciteit van 90.000 m² en verzorgt het de Warehousing (incl. VAL-activiteiten) voor meerdere opdrachtgevers. In onze groeiende organisatie zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar versterking!

Hoe ziet je werkdag er uit?

Vanuit onze locatie in Nieuwleusen kom je te werken in een dynamische omgeving. Het team bestaat uit 4 planners. Dagelijks, in opdracht van (vaste) opdrachtgevers, zo optimaal mogelijk indelen van stukgoed-, lengtegoed-, rijwiel-, en containerritten en de chauffeurs. Tevens ligt de focus op het optimaliseren van de bezetting van de beschikbare middelen.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit alle voorkomende planningswerkzaamheden voor wat betreft de transport en distributieactiviteiten. Deze zullen voornamelijk bestaan uit het dagelijks verzorgen van een efficiënte en effectieve planning van materieel en personeel (bestaat uit het plannen van 100 tot 120 ritten per dag), het accepteren van transportopdrachten en het organiseren van afhalingen en retourladingen.

Wij zoeken iemand die:

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in logistieke richting met minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen de logistieke planning.
  • Je bent bereid tot het werken in wisseldiensten (dag- en avonddienst);
  • Je bent van nature stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je weet consequent overzicht te bewaren en je werkt zelfstandig en nauwkeurig;
  • Je hebt sterk ontwikkelde computervaardigheden;
  • Je bezit goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je hebt uitstekende geografische kennis;

Wij bieden voor deze functie:

  • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie bij een dynamische organisatie;
  • Een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

 

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel! Stuur een mail naar sollicitatie@westermanlogistics.com t.a.v. Cathy Russcher.

Werken bij Westerman? Westerman zoekt een loodsmedewerker

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.