Westerman flag nl
Vacature Teamleider planning

Vacature Teamleider planning

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière, heb jij oog voor de behoeften van je team en werk je graag in een hectische werkomgeving? Lees dan verder!

Teamleider Planning – fulltime

(Locatie Nieuwleusen)

 Over Westerman Multimodal Logistics

Westerman Multimodal Logistics is een internationaal opererend logistiek bedrijf met vestigingen in Nederland en Zweden. Westerman ontzorgt klanten op het gebied van Warehousing, Weg- en spoorvervoer in Europa, Netwerk Distributie, Contract Logistiek, E-commerce en Supply chain management.

In de afgelopen jaren heeft Westerman Multimodal Logistics een succesvolle transitie doorgemaakt van vervoerder naar een complete logistieke dienstverlener. In 2022 heeft Westerman een warehousecapaciteit van 90.000 m² en verzorgt het de Warehousing (incl. VAL-activiteiten) voor meerdere opdrachtgevers. In onze groeiende organisatie zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar versterking!

Wat ga je doen?

Op onze locatie in Nieuwleusen kom je te werken in een dynamische omgeving met een team bestaande uit 4 planners.
De planners zijn dagelijks bezig met het zo optimaal mogelijk indelen van de stukgoed-, lengtegoed- en rijwielritten en de chauffeurs.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en ondersteunen van de planners en de dagelijkse capaciteit met betrekking tot inzet chauffeurs en materieel. Ook ben jij de schakel tussen de planners en de manager transport.
Samen met het team zorg jij ervoor dat de planning zo goed mogelijk verloopt en wanneer er problemen zijn, ga jij de uitdaging aan om ze op te lossen.

Wat vragen wij van jou?

Jij bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière. Je vindt het leuk om een klein team aan te sturen en haalt energie uit het goed laten verlopen van de processen. Verder heb je oog voor de behoeften van je team en laat je je niet zomaar uit de weg slaan bij problemen. Verder vragen we het volgende:

  • Je hebt ervaring binnen de transport en logistiek;
  • Je bent communicatief vaardig en behoudt het overzicht;
  • In hoofdlijnen beschik je over kennis van uitrusting materiaal van stukgoed-, lengtegoed-, rijwielen-, en containervervoer;
  • Je bent flexibel, verbeteringsgericht en stressbestendig.

Wat biedt Westerman Multimodal Logistics?

  • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch bedrijf;
  • Een prettige werkomgeving met arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer;
  • Een tegemoetkoming van de reiskosten d.m.v. deelname aan de uitruilregeling (vanaf januari geldt een reiskostenvergoeding van €0,21 per km – eerste 10 km vrij met een max van 35 enkele reis;
  • Vers fruit op het werk;
  • Lid worden van een actieve personeelsvereniging.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je sollicitatie en cv te sturen naar Westerman Multimodal Logistics (sollicitatie@westermanlogistics.com). Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar 0529-488141 en vraag naar Esther Veijer.

 

Meer informatie over Westerman Multimodal Logistics kun je vinden op www.westermanlogistics.com.     

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Westerman? Westerman zoekt een loodsmedewerker