Westerman flag nl
Vacature Transportplanner M.V

Vacature Transportplanner M.V

Multimodaal vervoer heeft de toekomst! Houd je van de hectiek van een planningsafdeling? Ervaar bij ons de dynamiek van het plannen binnen een internationale, multimodale omgeving. Je coördineert het transport van deelpartijen en volle wagenladingen binnen Europa. Je managet een truckingvloot waarmee de ladingen van en naar spoor-, barge- en shortsea knooppunten vervoerd worden.

TRANSPORTPLANNER M/V (fulltime)

Hoe ziet je werkdag er uit?

Vanuit de centrale planning in Hasselt houd je overzicht over de transporten die we binnen Europa (met name de corridor Benelux – Scandinavië) vervoeren. Je zorgt voor een optimale bezetting van de trailers, trucks en treincapaciteit. Een vaste truckingvloot wordt rechtstreeks door jou aangestuurd. Het transportmanagement systeem ondersteunt je bij het maken van de juiste operationele beslissingen. Samen met onze customer service zorg je voor tevreden klanten. Met je ambitie, creativiteit en hands-on mentaliteit draag je bij aan het verder optimaliseren en efficiënter maken van de multimodale operatie.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO of HBO logistieke opleiding. Ervaring is een pré, maar ook schoolverlaters worden uitdrukkelijk gevraagd te reageren;
  • Geografische kennis van Nederland, omringende landen en Scandinavië;
  • Flexibele werkinstelling en stressbestendig;
  • Snel prioriteiten kunnen stellen gegeven de workload van de dag;
  • Werkt snel en nauwkeurig met oog voor detail;
  • Werken met geautomatiseerde Transport Management Systemen;
  • Kennis van de toe te passen transportdocumenten, vergunningen en wettelijke regels rond het vervoer zoals rijtijdenbesluit;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden voor deze functie:

Een prettige werkomgeving in een groeiende organisatie met goede primaire – en secundaire

arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Spreekt je dit aan?

Stuur dan je korte motivatie voorzien van CV naar Westerman International, t.a.v. Jacoline Veenstra, email: pz@westermanlogistics.com. Meer informatie over Westerman Multimodal Logistics vind je op www.westermanlogistics.com. Of bel 0529-488141.

Bedrijfsprofiel

Westerman Multimodal Logistics is een allround logistiek dienstverlener die onze opdrachtgevers een logistieke totaaloplossing biedt. We zijn specialist in buitenmaatse goederen (pallets met afwijkende afmetingen, lengtematerialen en (bak)fietsen), maar vervoeren ook standaard gepalletiseerde en bulkgoederen. Het  geografische gebied richt zich voornamelijk op de Benelux, Scandinavië en Noord-West Duitsland. Het bedieningsgebied breidt zich snel uit, wat ook te zien is aan de recent geopende vertegenwoordigingen in China, Thailand en Vietnam. Hierdoor bedienen we onze klanten inmiddels wereldwijd. We maken gebruik van vervoersmogelijkheden over de weg, het spoor en het water. Op deze manier kan onze klant altijd de keuze maken voor de meest efficiënte vervoersmodaliteit. Diensten op het gebied van warehousing en value added logistics maken ook deel uit van onze totaaloplossing. Met de dagelijkse inzet van honderderen laadeenheden, een opslagcapaciteit van meer dan 45.000 M2 en een eigen barge terminal zijn we een middelgrote speler in de markt. Het afhandelen van zowel volle als deelladingen op een milieuvriendelijke wijze maakt Westerman Multimodal Logistics tot een unieke speler op de logistieke markt.

Het allround karakter maakt dat we een dynamisch bedrijf zijn, altijd zoekend naar de juiste oplossing voor onze klant, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselde werkomgeving met meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden, waarin positiviteit, duurzaamheid, veiligheid en groei centraal staat.