Lean & green 3 sterren
Kruitbosch en Westerman verlengen samenwerking met 5 jaar

Verlenging samenwerking tussen Kruitbosch en Westerman

De familiebedrijven Kruitbosch en Westerman Multimodal Logistics hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten voor 5 jaar. Hiermee zetten ze hun samenwerking, van inmiddels al 18 jaar, voort.

Met de verlenging van de samenwerking spreken beide partijen het vertrouwen in elkaar uit. Bernard van Dieren, Sales Director bij Westerman vertelt: “In de afgelopen 18 jaar hebben we samen met Kruitbosch gewerkt aan slimme logistiek. Westerman heeft als partner mee kunnen bewegen met de groei van de fietsmerken Cortina en Alpina. Samen met Kruitbosch hebben we jaar op jaar procesverbeteringen doorgevoerd, waardoor we een betrouwbare dienstverlening hebben opgezet voor de klanten van Kruitbosch.”

Ook Bert Nieuwenhuis, manager Supply Chain Planning bij Kruitbosch, spreekt zijn vertrouwen uit in de samenwerking met Westerman Multimodal Logistics. “In de aankomende jaren willen we samen innovatieve elementen aan onze samenwerking toevoegen, dat is onderdeel van onze nieuwe overeenkomst. Deze elementen moeten onze klanten in de toekomst nog meer gaan helpen. Daarnaast willen we samen met Westerman mooie stappen gaan zetten op het gebied van duurzaamheid.”

~ 15 januari 2024 ~