Lean & green 3 sterren
WESTERMAN NIEUWE LOGISTIEKE DIENSTVERLENER DUNLOP

WESTERMAN NIEUWE LOGISTIEKE DIENSTVERLENER DUNLOP PROTECTIVE FOOTWEAR

Nieuwe samenwerking Dunlop en Westerman! Na een zorgvuldige selectieprocedure voor een nieuwe logistieke dienstverlener heeft Dunlop Protective Footwear gekozen voor Westerman Multimodal Logistics. Er is een meerjarige overeenkomst gesloten voor de complete logistieke handling en distributie van grondstoffen en eindproducten van Dunlop. De combinatie van professionaliteit en hand-on mentaliteit van Westerman vormen een goede match met Dunlop.

Door een goede samenwerking van beide partijen is in een korte periode van enkele weken de gehele implementatie doorlopen en is inmiddels de complete voorraad verhuisd. De efficiënte inrichting van het recent opgeleverde nieuwe warehouse van Westerman bewijst hierin zijn waarde, waardoor een snelle verhuizing mogelijk was. Vanaf maandag 10 mei gaat Westerman starten met de eerste uitlevering naar bestemmingen in geheel Europa. Passend bij de visie van Westerman wordt hierbij gekozen voor een optimale inzet van verschillende modaliteiten, om het vervoer zo duurzaam mogelijk uit te voeren.

De dienstverlening omvat de gehele keten van Dunlop, van aanvoer van grondstof tot levering van eindproduct. Daarnaast zal Westerman ook diverse Value Added Logistics diensten uitvoeren waarmee het totale proces wordt geoptimaliseerd. De leveringen worden gecoördineerd door een control tower en Dunlop heeft altijd inzicht in de zendingen via track and trace. Hiermee ontzorgt Westerman Dunlop volledig, zodat Dunlop zich kan richten op ontwikkeling en optimale productie.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van Westerman voor uw organisatie?
Neem dan hier contact met ons op!